avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccm la nivel de ramura caen 2511
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccm la nivel de ramura caen 2511

Buna ziua! Am o intebare si sper sa ma puteti ajuta. In acest moment exista vreun contract la nivel de ramura pentru caen 2511-Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice ? Am cautat dar nu gasesc, poate ma puteti ajuta cu acest raspuns. Multumesc, o zi buna!

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - in domeniul confectii metalice adonisado28 adonisado28 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: As dori sa infiintez un PFA sau II pe domeniul confectii metalice (si anume in ... (vezi toată discuția)
Pentru codul caen 2511 trebuie autorizatie de mediu ? ContSters114803 ContSters114803 buna ziua , am o intrebare : o firma are caen recent schimbat in 2511 - Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel de ramura popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Stie cineva daca s-a incheiat un contract colectiv la nivel de ramura -fabricare constructii metalice cod CAEN 2511 (vezi toată discuția)