avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se mai poate face daca sunt incadrata in alta cls. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se mai poate face daca sunt incadrata in alta cls. de salarizare?

Buna ziua,sunt asistent medical specializat(adica absolvent colegiu universitar 2001-specializare medicina )cu grad principal,deoarece sunt singura din institutie cu SSD,cand s-a facut reincadrarea din 2011 am fost incadrata la cls.48(43+5cls.),acum am aflat ca n-ar fi corecta,la momentul incadrarii am spus ca eu am SSD nu PL,dar managerul institutiei spunand ca nu se pricepe a solicitat prezenta insp.r.u.n.o.s. care mi-a spus ca nu am SSD si ca in plus nu are incadrare decat pt.asistent medical principal indiferent de studii!Intrebarea mea este;mai pot sa fac ceva pt.a fi incadrata corespunzator studiilor si vechimii(9anisi 8luni),macar de la data descoperirii erorii,sau asta e???Mentionez ca lucrez intr-un spital orasenesc!X-(

Alte discuții în legătură

Incadrare asistent medical diplomat pianinosu pianinosu Sunt asistent medical din 1993 absolvent al Liceului Sanitar si incadrat in munca din 1994. In 1996 am absolvit Scoala Postliceala Sanitara si in 2000 am ... (vezi toată discuția)
Salarizarea persoanelor cu studii superioare onica lucica onica lucica Buna ziua, am rugamintea de a mi se raspunde la urmatoarea intrebare:lucrez ca asistenta intr-un spital public si am absolvit facultatea de psihologie. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Reincadrare-salarizare in unitati sanitare Stoica Tatiana Stoica Tatiana Fiica mea lucreaza intr-un spital cu capacitatea sub 400 paturi.Are o vechime in munca de 20ani. In 2009 a terminat Facultatea de Medicina specialitatea ... (vezi toată discuția)