avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare angajator 15% completare salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare angajator 15% completare salariu prenatal/lauzie

Buna ziua,

In ce conditii am dreptul sa solicit acest lucru? Si pe ce perioada se va acorda acest rest de 15%, el find completarea dreptului de 85% pentru cele 126 zile concediu maternal.
Specific ca am semnat cu angajatorul doar CIM.
Urmeaza sa intru in concediu prenatal incepand ci 1/2 lunii Feb. 2012.
Lucrez din Ian 2011.

Multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Am dreptul la concediu medical daca nu am 12 luni lucrate? sirena1 sirena1 Sunt angajata din 01.09-2011,deci nu am un an vechime si cum am descris aici ... (vezi toată discuția)
Plata concediu maternitate in caz de venit din mai multe surse A-Diana A-Diana Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie. Sunt angajata cu CIM pe perioada nedeterminata la o institutie, mai am un CIM cu ... (vezi toată discuția)
Plata concediului pre si postnatal nicoletag nicoletag lucrez la aceeasi institutie de 3 ani (fara intrerupere). Incepand cu 01 mai 2010 si pana la 15 iunie 2010 o sa intru in concediu pentru risc de sarcina, iar ... (vezi toată discuția)