avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivelul ramurii industriei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivelul ramurii industriei alimentare

Buna seara! Am o intrebare legata de forma actuala a CCM la nivelul ramurii industriei alimentare: varianta pe care o gasesc aici este actualizata la zi? [ link extern ]

Se poate depune la ITM, in aceasta forma?

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
jason, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii in cazul disponibilizarilor colective Wollfe Wollfe Buna ziua In cazul unor concedieri colective este obligatorie plata unor compensatii? Este ceva trecut in legislatia muncii? chiar daca nu este prevazut ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura madylumy madylumy buna ziua, am si eu nevoie de ccm la nivelul ramurii industriei alimentare pentru codul 1071, care se aplica pe anul 2011, nu am gasit nicaieri, pentru ca o ... (vezi toată discuția)