avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general persoana fizica - comercializare art. handmade
Discuție deschisă în Contabilitate în general

persoana fizica - comercializare art. handmade

Doresc sa particip la un targ de martisoare. Martisoarele sunt realizate de mine personal, din produse reciclate (ambalaje, tes. vechi, ata etc). Nu am niciun statut juridic (nu sunt pers. autorizata sau altceva). Nu stiu care este procedura legala pentru vanzarea unor astfel de obiecte, pot emite vre-un tip de doc. achizitie catre client? Am voie sa particip la astfel de targuri in calitate de pers. fizica (artizan)? Cum imi declar veniturile? In baza a ce doc. imi platesc impozitele?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu respect, Mari ([ link extern ] )

Alte discuții în legătură

Ambalaje - legea 249/2015 irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Am cateva nelamuriri referitore la ambalaje, respectiv legea 249/2015. Folia de polietilena (stretch) si coltarele de carton care se pun in ... (vezi toată discuția)
Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)
Comert cu producatorii neinregistrati higgstheboson higgstheboson Buna ziua, Pot face achizitii de la producatori care nu sunt inregistrati? Producatorii la care ma refer sunt artizani si majoritatea lucreaza si isi vand ... (vezi toată discuția)