avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In vederea emiterii unei autorizatii de construire ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In vederea emiterii unei autorizatii de construire pentru realizarea unui gard este nevoie de acordul vecinilor?

In vederea emiterii unei autorizatii de construire pentru realizarea unui gard este nevoie de acordul vecinilor? Acest lucru a fost solicitat prin certificatul de urbanism emis de primare. Nu se poate construi in interiorul proprietatii fara a aduce prejudicii vecinatatii vecinului care nu vrea sa dea acordul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:55, 2 Februarie 2012
s-ar putea, dar nu se poate...daca asa vi s-a cerut la emiterea certificatului de urbanism, noi ce sa mai zicem...:-/
Teoretic puteti construi in interiorul proprietati, cu riscul ca vecinul care nu va da acordul sa sesiseze autoritatile sau instanta de judecata in vederea restabilirii cadrului legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie imprejmuire drserge drserge Am un dosar depus la primaria capitalei pentru imprejmuirea proprietatii, situata in sectorul 4, zona protejata. Proprietatea provine din iesirea din ... (vezi toată discuția)
In ce consta acceptul vecinului daniela.ilea daniela.ilea Doresc sa-mi construiesc o casa pe terenul proprietate dar cat mai aproape de limita de proprietate. Pentru acest lucru am nevoie de acceptul ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)