avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport de marfuri maxim autorizat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport de marfuri maxim autorizat

buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste probleme legate
de transporturi de marfuri
am o masina transport marfa total max autorizat 3.5t masina are 2.2t goala deci pot sa transport 1.3t marfa in cartea de identitate a masini mia trecut total max autorizat per ansamblu de vehicule masina +remorca 6300kg am intrebat un lucrator de la
ARR daca pot sa transport 1300kg in masina si 2700 kg max autorizat in remorca deci total as avea 6200kg mia spus ca nu se poate pentru ca masina este de 3500 max autorizat si nu am voie sa depasesc cu tot cu ansamblu 3500kg in germania ma oprit politia aveam masina cu remorca total aveam 6200kg si miau spus ca nu este problema pentru ca masina nu depaseste 3500kg si remorca se tracteaza nu se pune la greutate deci daca ma puteti lamuri va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Ce am voie cu categoria b draganjvc draganjvc am un opel astra h de 1380kg greutatea proprie si 1920 kg maxim autorizat si o rulota de 970kg greutatea proprie si 1000kg maxim autorizat .cu disc de ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera crisyu crisyu cu categoria c+e se poate conduce si microbuze 17+1[cat d1]? (vezi toată discuția)
Ce categorie e necesara pentru autoturism + remorca? viopopa1 viopopa1 Buna!!! Cu categoria B se poate conduce un ansamblu de vehicule (autoturism + remorca cu sistem propriu de frinare) si greutatea totala a ansamblului de pina ... (vezi toată discuția)