avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri salariale

In urma unui control de la Curtea de Conturi, s-a descoperit cum ca as lua niste sporuri (de fidelitate si de suprasolicitare neuropsihica) conf L334(Legea bibliotecilor)ce s-au abrogat prin Legea 330/2009.Intradevar, asa este, dar Legea 330 este la randul ei abrogata de Legea 284/2010....Aceste sporuri mi se pot lua , eventual mi se pot imputa?..........Din punctul meu de vedere, cred ca seful personalului (in cazul meu secretarul) este vinovat Ar fi trebuit sa fiu anuntata la momentul potrivit si eventual sa-mi fi dat o dispozitie de incetare ale acestor drepturi.

Alte discuții în legătură

Salar bibliotecar sporuri sabina84 sabina84 In baza Legii nr.334/2002, prin dispozitia primarului s-au aprobat pentru biblioatecar unele sporuri : 15% fidelitate, 5% suprasolicitare si 25% sef birou ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)
Calcul salariu pentru promovare de la gradul i la gradul ia pentru functia de bibliotecar de comuna, cu studii superioare geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare: - lucrez la o institutie publica si blibotecarul (cu studii superioare) a promovat prin concurs din functia de ... (vezi toată discuția)