avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren neprins in pug
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren neprins in pug

Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie; doresc sa cumpar un teren in apropiere de Bucuresti pentru constructia unei mici gospodari. Am demarat intabulare terenului, avand convingerea proprietarei si a lucratorilor din primarie ca majoritatea suprafetelor de langa sat vor intra in noul Pug . Anul acesta a iesit pug-ul insa terenul in cauza nu a fost prins de acesta.Deocamdata am stopat derularea tranzactiei din cauza acestor probleme.Din alta discutie pe acest forum am inteles ca actualizarea Pug-urilor se face o data la 10 ani. Ce variante avem pentru a putea intra in legalitate si a construi ceva pe acest teren. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Scoatere din extravilan georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua. Este adevarat faptul ca pe o suprafata din extravilan mai mare se poate totusi construi? Am incercat sa cumparam un teren de la cineva si ne-a spus ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Teren extravilan - alipire parcele Leordeanu Leordeanu trebuie sa alipesc trei parcele care rezulta in extravilan. Mi s-a solicitat o declaratie prin care sa accept eventualele modificari dupa ce se face planul ... (vezi toată discuția)