avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raport presedinte asociatie - model
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raport presedinte asociatie - model

Buna ziua,

Caut si va rog daca aveti sa-mi dati si mie un model de raport de activitate al presedintelui de asociatie.
Va multumesc,

Costin
Cel mai recent răspuns: d.muraru , utilizator 18:48, 29 Martie 2018
@Costica ,Costica....
Gata,ati ajuns sa realizati performanta sa convocati adunarea generala?
Norma in vigoare nu impune model standard pentru raportul de activitate al presedintelui de asociatie de proprietari
In esenta ,presedintele de asociatie trebuie sa informeze despre obiectivele dispuse de ultima adunare generala,actiunile desfasurate de la precedenta adunare generala
Poate sa informeze despre situatiile cu care s-a confruntat in activitatea asociatiei de proprietari
Are posibilitatea sa nominalizeze situatii speciale,proprietari care s-au evidentiat in activitatea asociatiei de proprietari ,care au contribuit la buna desfasurarea a activitatii interne
Poate sa informeze despre aspectele nesolutionate,proprietari restantieri,proprietari care au cauzat diferende,probleme fata si in raport de alti proprietari sau fata de asociatia de proprietari
Este de preferat ,pentru a demonstra probitate morala si profesionala ca presedintele de asociatie ,sa intocmeasca raportul de activitate intr-o nota concreta de obiectivitate si impartialitate,fara a intelege sa isi manifeste simpatiile sau antipatiile in raport de unii sau de altii dintre proprietari
Este de preferat ca adunarea generala si raportul de activitatea sa nu fie utilizate drept scena de spalat rufele din interiorul imobilului
Apreciez ca un raport de activitate,cu cat este mai obiectiv si mai concret intocmit si prezentat,cu atat demonstreaza caracterul si profesionalismul celui care la intocmit
Dedicatie pentru toti prietenii si prietenele mele de pe avocatnet: [ link extern ]
=D>=D>
Sa mai si ridem... Multumesc tuturor pentru ajutorul dat la necaz...uri...:O
Multumesc frumos pentru sfaturi doamna Yno. Nu prea am chef de facut acest raport insa trebuie. Il voi transmite prin e mail membrilor de asociatie si apoi la AG va fi simplu pentru ca ei il vor fi cunoscut deja din e mail, sa nu mai pierdem timpul inutil.
Ar fi fost bine sa am si un model insa nu stiu de ce, cred ca nu prea se fac asemenea rapoarte. Numai eu imi bat capul cu morile de vint. Eu si Sancho Panza.
In partea dreapta a acestei pagini la "Documente utile" gasiti un raport facut de presedinte si prezentat in adunarea generala.
Inspirati-va si adaptati-l la situatia dumneavoastra.
De fapt si de drept nu este un "raport" facut de presedinte, ci o Dare de seama asupra activitatii as. prop. pentru perioada.... , intocmita de Com. ex. a as. prop. Dar cum ziceati ca com. ex. = 0 (zero), atunci, asta e... Si la noi sunt batai de cap cu asemenea documente, asa ca aceasta este viata presedintilor - nu observati, vin unii si rapotreaza starea natiunii... dvs. de nu ati raporta starea asociatiei?
Buna seara!
Care este baza legala pentru acest raport?

Adam Grecu a scris:

De fapt si de drept nu este un "raport" facut de presedinte, ci o Dare de seama asupra activitatii as. prop. pentru perioada.... , intocmita de Com. ex. a as. prop. Dar cum ziceati ca com. ex. = 0 (zero), atunci, asta e... Si la noi sunt batai de cap cu asemenea documente, asa ca aceasta este viata presedintilor - nu observati, vin unii si rapotreaza starea natiunii... dvs. de nu ati raporta starea asociatiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat asociatie de proprietari boughy boughy Buna ziua. Sunt membra in comitetul unei asociatii de proprietari, aleasa in urma unei adunari de urgenta, datorita multiplelor nereguli si probleme cauzate ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
convocare ad.generala tomasso tomasso Presedintele asociatiei a demisionat si niciunul dintre membri com. ex. nu a dorit preluarea functiei de vicepresedinte deci stampila nu a fost predata.In ... (vezi toată discuția)