avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratie 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratie 390

Buna seara, o agentie de turism face o rezervare la un hotel din Austria. Apoi factureaza catre un client cu comision aceasta vacanta. Intrebarea mea: aceasta este sau nu considerata achiz intracomunitara? trebuie decl in 390? si ar insemna ca ag de turism trece la tva lunar? ar trebui sa depun 092 pana luni? va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:42, 3 Februarie 2012
acest tip de servicii nu se declara in decl. 390, fiind exceptate de la regula generala.
achizitiile intracomunitare de servicii nu schimba perioada fiscala, deci ramane trimestrul calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva trimestrial, achizitie intracomunitara felisana felisana Am o firma de tranport marfa cu cifra de afaceri in jur de 40000 euro, care depune tva trimestrial. In data de 2 februarie a achizitionat o piesa din Germania ... (vezi toată discuția)
Decl 092 SOLEI SOLEI Buna ziua, Aceasta decl 092 trebuie sa o depun in cazul in care am achizitii intracomunitare de servicii realizate in anul 2013 deorece sunt abonat la siteul ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar nely_mira nely_mira buna seara, am achizitionat o masina din olanda pt transport mf,(sh) a costat 16500 euro, pe factura tva este 0, va rog cum fac inregistrarile in conta? soc ... (vezi toată discuția)