avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Rectificare eroare din bilant depus
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Rectificare eroare din bilant depus

Programul de contabilitate nu mi-a validat inregistrarea impozitului pe profit la trimestrul IV 2010 in bilantul contabil de la 31.12.2010 numai in declaratia 101. Nu am sesizat acest lucru decat dupa ce am primit o notificare de la finante ca exista diferente intre impozitul pe profit declarat in 101 si cel declarat in bilant. Ce trebuie sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: simona201268 , utilizator 19:29, 3 Februarie 2012
Nu exista rectificare la bilant. Parerea mea personala este sa o lasati asa cum cazut sau daca va intelegeti bine cu cei de la fisc incercati sa depuneti un nou bilant corect. Nu este prea cuser dar mai sunt oameni cu capul pe umeri care inteleg ca tousi greseala este omeneasca.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectii contabile daryana daryana Buna ziua!!!! Am descoperit o mare greseala si nu stiu cum sa o scot la capat. Am constatat ca s-a descarcat gresit contul de marfa incepand cu aprilie ... (vezi toată discuția)
Mod de completare declaratia 101 privind impozitul pe profit pe anul 2010 DOINA T DOINA T Buna seara, Am o nelamurire legata de modul de completare al \" DECLARATIEI 101 PRIVIND IMPOZITUL PE PROFIT PE ANUL 2010\". Daca o societate ... (vezi toată discuția)
Declarare eronata impozit profit 2007! ajutor adriana.negoita adriana.negoita Buna ziua! Am nevoie de un sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: La 25.01.2008 prin intermediul declaratiei 100 o societate a declarat impozit pe ... (vezi toată discuția)