buna seara as dori sa stiu daca dupa ce am fost avansat de la functia de manipulant la sef depozit ma mai pot retrograda inapoi la functia de manipulant dupa ce eu le-am format un om capabil sa imi tina locul(postul de manipulant il aveam in bucuresti si sef depozit am fost trimis in alt oras iar acum dupa ce am format un alt om vor sa ma mute inapoi la bucuresti) este legal? multumesc!
Pentru un raspuns competent ar trebui sa stim mai multe:
- promovarea s-a facut pe perioada determinata sau nedeterminata?
- promovarea s-a facut prin decizie sau prin act aditional la contractul individual de munca?
- cum justifica angajatorul aceasta miscare?
Promovarea sa facut pe perioada nedeterminata,sa facut prin act aditional si momentan nu sa justificat in nici un fel aceasta miscare dar vreau sa stiu preventiv cum sa procedez daca imi da sa semnez ceva.Multumesc foarte mult!
1. In acest caz, modificarea functiei, a salariului si a locului de munca se va face tot prin act aditional la CIM.
2. Daca nu sunteti de acord nu semnati actul aditional.
3. Daca modificarea se face unilateral faceti o sesizare la ITM.
Cim
mikik55
UN salariat a ocupat un post de conducere, iar acum a fost trecut pe un post de excutie, prin act aditional la CIM, insa nu i s-a modificat si salariu. In ... (vezi toată discuția)