avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... vreau in tara mea
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

vreau in tara mea

buna ziua, ma intrebam daca este cineva care ma poate lamurii, detin in tara o casa de 450mp si o anexa de 180mp as dori sa revin in tara si ma interesa cum pot intra in posesia unor fonduri pentru a infinta o pensiune si o ferma de cresterea iepurilor. nu am imprumuturi in banci si apoi am gatat si rezervele de bani construind casa care mai este doar de mobilat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:57, 10 Februarie 2012
Exista programe pentru a putea sa dezvoltati acest proiect,depinde unde este situata casa?In mediu urban sau rural?
buna ziua, casa este situata in mediul rural la 4 km de rezervatia naturala -poiana narcisrlor-, judetul brasov.
Cititi ghidul solicitantului masurii 313 aici:
[ link extern ] /
pentru a vedea daca indepliniti conditiile
Conditiile nu sunt indeplinite pentru Masura 313, suprafata de teren e mai mica de 1000 mp. Nu exista surse de finantare decat cel mult pentru iepuri, dar in conditii draconice.
@GabrielPt

Utilizatorul @Misulikka s-a referit la suprafata casei si a anexei pe care le detine si nu la suprafata terenului.

@Misulikka

Pentru masura 313 este necesar sa indepliniti mai multe conditii pe care le gasiti la adresa indicata mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile din 2013 ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)