avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut fara garantie
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut fara garantie

[EDITAT] - acordam bani imprumut, inclusiv celor din Biroul de Credite, doar cu contract la notariat in baza Art. 1576 din Cod Civil,Ne deplasam in toata tara si strainatate in maxim 24 ore de la aprobare. Rugam si oferim seriozitate. Informatii suplimentare: [EDITAT]
-iti cere diferite acte,,factura de la utilitati,,adeverinta de venit,suma creditelor existente,,extras de cont pe ultimele 2 luni.
-am vb cu ei la tel si pe mail,,,pers care rasp la tel este avocat.
-iti da un cont pt a pune 200 de lei asta numai in cazul in care esti acceptat dupa ce le trimiti copie dupa toate actele,contul este al cab de avocatura.
-am pus suma 200(am si nevoie de bani dar sa vad si daca este teapa),si m-au sunat sa confirm prezenta la notar,maine la ora 11,bineinteles ca am confirmat.
-acum nush ce sa fac sa ma bucur sau nu.
-ideea este ca datele despre ei pe care mi le-au dat sunt destul de reale,,cab avocat,,sediul birourilor,contul bancar,cui-ul avocatului,,,numele avocatului este destul de cunoscut,,oare asa departe se merge pt o suma de 200 de lei,
-in schimb nu mi-au cerut nimic valoros cu care sa girez ,,,aici am eu dubii,,ce clauze ascunse pot aparea in contract?la ce trebuie sa fiu atent in caz ca maine se solutioneaza ceva la notar?
Ce parere aveti?

Interventie moderator
Am sters denumirea societatii si datele de contact deoarece publicarea acestora contravine regulamentului de postare. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Si banii aia 200 lei pt ce sunt.. poate pt a se prezenta " oriunde in tara si strainatate " ?
In cazul in care se va prezenta cineva maine la notar , nu prea aveti la ce sa fiti atent decat la contract sa-l cititi cu atentie, nu-s clauze ascunse.. sunt la vedere pe contract
aceiasi intrebare am pus-o si eu si mi s-a spus ca sunt garantia prezentarii la notar,,desi nu prea cred,,eu am discutat cu ei vreo 3 zile pana sa le trimit actele,apoi cand mi-au spus de bani au mai fost alte 3 zile de discutii,nu vroiam sa le pun banii,,
sincer nush ce sa cred,,vor venii nu vor venii maine la notar....
Nu prea exista imprumuturi fara garantie, de la institutii financiare... Acestea obtin profit din dobanzi, in mare parte, iar cine nu mai poate achita ratele si dobanzile la un moment dat constituie un ”risc” pentru institutie. Chiar de-ar fi - real - fara garantii - institutiile respective ar analiza in amanunt solvabilitateatea potentialului client.

E posibil sa va fi oferit date reale, in sensul ca au folosit numele unui avocat (si acesta habar nu are) dar numerele de telefon sa fie ale persoanei care a pus schema in aplicare - numere de telefon pe cartele preplatite, care nu pot fi urmarite.

Niciodata - dar niciodata! - asemenea tranzactii nu se fac prin telefon sau mail! Nu stiti cine e la celalalt ”capat” si ce urmareste cu adevarat.

Abia astept sa reveniti si sa ne scrieti ca e reala chestiunea - pentru ca tare ma indoiesc :(

Cat despre contract... Clauze ascunse nu pot fi - pentru ca ceea ce e scris aceea semnati. Sa zicem ca se va prezenta cineva: atentie marita la rata dobanzii (care ar putea fi variabila) si la comisioane. Chiar daca nu va vor cere - prin contract - garantii aceasta nu inseamna ca nu va vor putea executa silit in caz ca nu mai platiri rate.

Tot ce-mi vine in minte acum este: nu semnati pana nu vede un avocat acel contract! Cautati pe net un cabinet de avocat care sa aiba sediul aproape de cabinetul notarului unde trebuie sa va intalniti si maine le ziceti ca mergeti la acel avocat mai intai. Daca nu vor sa accepte e clar ca nu e in regula! Si in acest caz ori renuntati la cei 200 lei si treceti ”afacerea” in contul experientei de viata ori mergeti si faceti o reclamatie la politie.

”Cand ceva pare prea frumos ca sa fie adevarat de regula nici nu este”.
Am pus banii intr-un cont xxxxxxxxxx cabinet avocat.............................
credeti ca nu stie avocatul eu zic ca da

Din mesajul consecutiv:

Buna Seara!

Stimati Clienti,

Din cauza avertizarii meteorologice "Cod Portocaliu" si a impracticabilitatii drumurilor din tara, va informam ca toate intalnirile pentru acordarea de imprumuturi la Notar in perioada 06 ian - 09 ian 2012 au fost anulate, urmand a se reprograma cand vremea va reveni la normal in masura in care veti mai fi interesati.
Contravaloarea costurilor suportate de dumneavoastra vor fi restituite in cursul zilei de Luni, 06 Ian 2012.
-deci v-a trebui sa mai asteptam pna aflam un raspuns concret ideea este ca eu voiastept banii inapoi asa cum spun ei,ca ii vor restitui maineasta inseamna ca-i voi primii abia pe 07.02 caci ii trimite prin ordin de plata.

Voi revenii la subiectul acesta si va voi tine la curent. Daca primesc banii inapoi inseamna ca nu urmaresc castigarea celor 200 lei si chiar dau imprumuturi.

ce parere aveti?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Poate stie avocatul, poate nu... Puteti cauta numele in tabloul avocatilor, sa-l cautati pe net si sa vedeti daca numerele de telefon corespund. Puteti chiar suna la acel numar si verificati.

*
Cat despre ”anunt”... V-au scris despre 6 – 9 Ianuarie... Dar suntem in... 6 Februarie... (sau ati scris dv gresit)
Apoi, va scrie despre ”costurile” pe care le-ati suportat... ca vor fi achitate... in ziua de Luni... 6 ianuarie... Dar in care an? Pentru ca suntem in 6 Februarie.
Dar ce costuri ati suportat? Cei 200 lei sunt garantia ca va veti prezenta la notar - daca nu va prezentati pierdeti banii... Daca va prezentati veti afla ce se va intampla.

E adevarat: daca veti primi banii inapoi e o afacere reala si... legala... Dar cei 200 lei sunt garantia ca va prezentati la notar - deci trebuie sa va prezentati... Nu va prezentati pierdeti garantia...

Chiar va rog sa reveniti si sa scrieti ce se mai intampla. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie apartament inchiriat. edm_addicted edm_addicted Pe scurt, problema mea este aceasta. am inchiriat un apartament si doresc sa ma mut din acesta. La incheierea contractului am dat o garantie. Acum cand am ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans sub forma de imprumut crisadi crisadi buna ziua Anul trecut ne-am hotarat sa cumparam o casa prin credit bancar, insa proprietarii nu aveau actele facute ( succesiune, intabulare, cadastru) si ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi reale sau nu? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Sunt intr-o situatie financiara mai delicata , in sensul ca am investit ceva bani intr-o afacere si mai imi trebuie o suma de bani pt a incepe sa ... (vezi toată discuția)