avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA POLUARE


Buna seara !
Am cumparat recent o masina din 2003 , inmatriculata in Romania in anul 2010 . Individul de la care am cumparat-o nu mi-a spus ca si-a recuperat banii pe taxa de mediu prin instanta . Acum la inscrierea masini pe numele meu , eu trebuie sa platesc taxa de mediu din nou ? Politia , la inscriere , mi-a cerut adeverinta de la administratia financiara precum ca , acest individ nu si-a recuperat banii prin instanta , si asa am aflat ca de fapt a facut-o . Multumesc anticipat pentru raspuns .


Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:24, 5 Februarie 2012
pai taxa de poluare nu se incaseaza doar la prima inmatriculare in romania ?
poate ca nu am inteles eu bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare GOX GOX Buna ziua ! Am cumparat recent o masina din 2003 , inmatriculata in Romania in anul 2010 . Individul de la care am cumparat-o nu mi-a spus ca si-a recuperat ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare GOX GOX Buna ziua ! Am cumparat recent o masina din 2003 , inmatriculata in Romania in anul 2010 . Individul de la care am cumparat-o nu mi-a spus ca si-a recuperat ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)