avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent crestere copil

buna ziua !

as avea si eu o intrebare si anume am un baietel nascut in iulie 2010 ( acum are 19 luni) si eu as vrea sa ma intorc la servici cu 4 luni mai devreme de termen ( implinirea a 2 ani) si as dori sa stiu daca as mai beneficia de stimulent si care ar fi suma acestuia?

multumesc si astept rasp. dvs.
Cel mai recent răspuns: iuliana0025 , utilizator 13:58, 6 Februarie 2012
Da, va puteti intoarce la servici inainte de a implini copilul varsta de 2 ani .... stimulentul de insertie va fi in cuantum de 100 lei , deoarece dvs intrati sub incidenta prevederilor OUG nr.148/2005.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc 2 ani...dupa 1 an vreau sa ma angajez!!!! anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am un baietel de aproape un an.Am nascut in dec 2010 si am optat pentru CCC 2 ani....as dori sa stiu daca mai beneficiez de cei 500 ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)