avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere fara numere de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere fara numere de inmatriculare

Buna, am o nelamurire #-o si sper sa ma puteti ajuta voi. Noi suntem firma de insolventa care am dat 3 masini la fier vechi cu acceptul Adunarii Generale a Creditorilor. Firma de colectare a fierului vechi nu mi-a dat adeverinta doar le-am taiat factura de deseu fier vechi, problema e ca ei nu ne-au mai dat numerele de inmatriculare (cred ca le-au predat mai departe ca si deseu) cum pot sa radiez masinile la Politie fara sa am probleme? mi s-a spus ca se poate scrie pe adeverinta ca s-au predat odata cu deseurile dar cum nu am primit asa ceva.... :(
Cel mai recent răspuns: ceauranuc , utilizator 16:17, 8 Februarie 2012
Incheiati un act cu firma de fier vechi prin care sa ateste ca s-au predat si placutele de inmatriculare (ceea ce n u era corect )insa predarea -preluarea masinilor ar trebui sa fie suficienta pentru a se radia la adm,.fin. si la politie . Se poate dec;lara si pierderea lor si publicarea in MO
multumesc de raspuns cred ca o sa merg pe varianta cu incheierea unui act.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)