Buna, am o nelamurire #-o si sper sa ma puteti ajuta voi. Noi suntem firma de insolventa care am dat 3 masini la fier vechi cu acceptul Adunarii Generale a Creditorilor. Firma de colectare a fierului vechi nu mi-a dat adeverinta doar le-am taiat factura de deseu fier vechi, problema e ca ei nu ne-au mai dat numerele de inmatriculare (cred ca le-au predat mai departe ca si deseu) cum pot sa radiez masinile la Politie fara sa am probleme? mi s-a spus ca se poate scrie pe adeverinta ca s-au predat odata cu deseurile dar cum nu am primit asa ceva.... :(
Incheiati un act cu firma de fier vechi prin care sa ateste ca s-au predat si placutele de inmatriculare (ceea ce n u era corect )insa predarea -preluarea masinilor ar trebui sa fie suficienta pentru a se radia la adm,.fin. si la politie . Se poate dec;lara si pierderea lor si publicarea in MO
Radierea masinii
Abandonation
Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)