avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general MIJLOACE FIXE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

MIJLOACE FIXE

Cum inregistrez in contabilitate ridicarea de catre firma de leasing, deoarece am avut rate restante,a unui autoturism?Mentionez ca, de la firma de leasing nu am primit decat un proces verbal de ridicare.La data ridicarii autoturismului societatea mai are de achitat 14 rate de leasing curente si 4 rate restante.Eu trebuie sa scot din evidenta acest mijloc fix, doar in baza procesului verbal?Nu stiu cum trebuie sa fac inregistrarile contabile?

Alte discuții în legătură

Returnare masina luata in leasing cactusul cactusul Ce inregistrari contabile sa fac pentru o masina care se returneaza societatii de leasing in conditiile in care in balanta nu apare contul 167? Contabila de ... (vezi toată discuția)
Autoturism in leasing sanducatanas sanducatanas Am avut pe firma un autoturism achizitionat in 2010.Am achitat lunar toate ratele atat valoarea principala cas si dobanda si asigurarea.In luna ianuarie l-am ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuiala reziliere contract leasing financiar Ionel30 Ionel30 Am urmatoarea speta: - o societate nu mai reuseste sa achite ratele unui leasing financiar,asa ca este nevoita sa renunte la mijloacele fixe care fac obiectul ... (vezi toată discuția)