avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune a locului de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune a locului de veci

am o intrebare urgenta...dupa moartea tatalui,veteran de razboi,concesionar al unui loc de veci: doresc sa preiau contractu de concesiune deoarece cei 8 frati st deacord sa mi-l cedeze.care est procedura?
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
luchianl, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 17:53, 7 Februarie 2012
Mergeti la concesionar (administratia cimitirelor, parohie dupa caz) si preluati concesiunea. Acte:
Contract de concesiune
Buletin
Certificat de nastere
Actul de concesiune se va schimba pe numele dvs, daca si ceilalti frati sunt de acord , dupa dezbaterea succesiunii si asupra locului de veci.
fratii sunt de acord dar ei locuiesc in alte judete si in strainatate..prin ce pot eu dovedi cedarea lor?
Dezbateti succesiunea si fratii sa dea procura de reprezentare la succesiune si la partajul succesoral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata taxei de concesionare loc de veci de catre toti mostenitorii CraciunFischer CraciunFischer Detin 1/5 dintr-un loc de veci in cimitirul Ghencea civil. Ceilalti mostenitori ai locului, respectiv fratii mei, sunt toti decedati. Sunt singura care a ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire loc de veci naejcon naejcon Buna ziua, Exista un act normativ care sa reglementeze dreptul de mostenire pentru una sau mai multe generatii, a unui loc de veci concesionat intr-un ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)