avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stiinte juridice si administratie publica specializare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stiinte juridice si administratie publica specializare administratie publica

Anul acesta termin Spiru haret la specializarea de mai sus, si mi s-a spus ca nu am ce face cu aceasta facultate daca nu urmez si masterul, mentionez ca lucrez in administratie.As dori sa stiu daca imi va fi recunoscuta, deoarece sunt voci care spun ca o fac degeaba.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters181657 , utilizator 15:39, 7 Februarie 2012
Daca specializarea este acreditata, atunci facultatea este recunoscuta ... cu o astfel de specializare se poate lucra in administratia publica, insa este bine sa faceti masterul in domeniu pentru a putea, in viitor, sa ocupati si o functie de conducere.
Da este o facultate acreditata, nu cred ca mai pot face masterul, nu imi permit cheltuiala, si nici nu urmaresc o functie de conducere.
Vreau doar sa fiu trecuta pe studii superioare, si sa imi fie recunoscute..
Oricum nu stiu in urma acvestei facultatii ce pot pot ocupa.multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Invatamant - cum devine avocat? dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara dupa cum am citit pe site as dori sa stiu .fiul meu este anul 4 la spiru haret constanta la drept curs de zi .este valabila dpiloma cand absolva ? ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)