avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicare apel - proces partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicare apel - proces partaj bunuri comune

Buna ziua,
In urma unui proces APEL s-a primit comunicarea privind incheierea cauzei. In baza lotizarii s-a stabilit ca eu sa raman cu un imobil pe care il achit conform credit ipotecar.Fiind descoperita in raport cu datoriile pe care le am conform lotizare si valaorea bunurilor existente sa stabilit ca paratul sa imi plateasca o sulta.Completul de judecata specifica ca eu nu am solicitat aceasta sulta.Eu trebuia sa o solicit sau trebuia sa se efectueze din oficiu.Mi se comunica ca conform principiului disponibilitatii dar si tinand cont de echitatea acestei solutii in conditiile in care eu beneficiez de bun si de facilitatea de al plati in rate,tribunalul va lua act de aceasta solicitare. Nu trebuia sa se faca indrumarea catre Biroul de CF din cadrul Oficiului de Cadastru si Piblicitate imobiliara sa se efectueze modificarile in sensul de a se scoate paratul din CF imobilului? Va rog frumos sa imi comunicati ce anume trebuie sa fac.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)
Expertiza cerebel33 cerebel33 Buna dimineata, expertiza tehnica de specialitate cu obiectiv identificare evaluare si lotizare,intr-un dosar de partaj se face doar pentru imobil? In cazul ... (vezi toată discuția)
Probleme cadastru - necesitate cd lotizare monik57 monik57 buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare : imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul ... (vezi toată discuția)