avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitii intracomunitare

O pensiune incheie un contract de prestari servicii cu o firma din Romania pentru promovarea si comercializarea prin rezervari on-line a locurilor de cazare puse la dispozitie de catre beneficiar (pensiunea), servicii care ii sunt oferite de catre prestator prin intermediul unui website. Pentru aceste servicii prestatorul percepe un comision de 12% . Factura pentru comisionul respectiv este emisa de o firma din Amsterdam - The Netherlands. Acest serviciu intra in sfera achizitiilor/livrarilor intracomunitare? Factura este emisa fara TVA. Precizez ca pensiunea nu este inscrisa in Registrul operatorilor intracomunitari. Cum procedez in aceasta situatie? Va rog sa ma ajutati si cu o baza legala.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitie/livrare intracomunitara aroua_r aroua_r O pensiune incheie un contract de prestari servicii cu o firma din Romania pentru promovarea si comercializarea prin rezervari on-line a locurilor de cazare ... (vezi toată discuția)
Platitor tva NicolaD NicolaD Momentan sunt neplatitor de tva,fiindca nu am depasit plafonul de 65.000 eur.Obiectul de activitate al societatii este servicii de cazare(pensiune).Deoarece ... (vezi toată discuția)
Achizitii servicii intracomunitare bodean bodean Va rog sa ma ajutati. Societatea vrea sa trimita in Italia la un curs de formare profesionala cativa angajati. Firma din Italia ne-a facturat serviciile cu ... (vezi toată discuția)