avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract prima casa - plata in euro la cursul zilei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract prima casa - plata in euro la cursul zilei

Buna ziua
Am si eu o problema de natura juridica si as fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva cu o parere. prietena mea a semnat contractul de vanzare cumparare pt un apartament prin programul prima casa. cum firma constructoare nu are voie sa primeasca bani in euro, banca ii vireaza in lei la cursul din ziua semnarii (care este mentionat in contract explicit). in conformitate cu o clauza din contract, daca euro a crescut pana la virarea banilor (in cateva zile) ea trebuie sa acopere din buzunar diferenta de pret, adica circa 3000 lei, in situatia ei. Intrebarea mea este daca e normala o astfel de clauza, din moment ce si banca isi asuma acelasi risc (euro in ziua platii poate sa fie ori mai sus, ori mai jos...). sunt interesata de problema deoarece peste 2 zile semnez si eu contractul cu aceeasi firma si nu as dori sa semnez asa ceva.... multumesc anticipat...

Alte discuții în legătură

Bani platiti la negru si incalcarea drepturilor din contract symera symera Incerc sa fiu cat mai concisa, lucrez intr-un cazinou din septembrie anul trecut,inainte de a incepe munca am facut un stadiu de pregatire de 3 luni in aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract prima casa roxanaiosif21 roxanaiosif21 Buna ziua, Anul acesta m-am decis sa imi achizitionez o locuinta si am optat pentru creditul Prima Casa. Am gasit apartamentul si in luna august am mers la ... (vezi toată discuția)
Bani la negru la dezvoltator cu prima casa paraco paraco Buna ziua , este vorba de un imobil cumparat de nou avand pretul in euro cu prima casa si am o nedumerire.La primul antecontract prima transa de bani (un avans ... (vezi toată discuția)