avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... statutul legal al spray-urilor paralizante/cu piper
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

statutul legal al spray-urilor paralizante/cu piper

Salut,
Ma poate lamuri cineva care este statutul legal al spray-urilor de autoaparare? Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa detii asa ceva si care e diferenta intre spray paralizant, spray cu piper si alte tipuri.
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 16:11, 26 Februarie 2013
poate am gresit forumul, dar, totusi, ...un raspuns, va rog...?!
la spray cu piper nu ati trebuie autorizatie .il cumperi si il porti la tine.daca te iapolitia ai spui ca il tii la tine pt autoaparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
De ce ai nevoie pentru a deține un spray paralizant? Alina123456789 Alina123456789 Buna ! Stiu ca pentru port arma îți trebuie permis . Pentru spray paralizant ai nevoie de ceva ? (vezi toată discuția)