avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare master
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare master

În 1989 am absolvit facultatea de matematica-fizica, de 3 ani, cu diploma de stat.
În perioada 2003-2006 am continuat studiile, deci am facut diferentele, absolvind cu diploma de licenta, facultatea de matematica. Mi se echivaleaza studiile cu master?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 15 Februarie 2012
nu.in 89 nu existau studii de lunga durata de 3 ani( ce insemna facultate)....dvs.ati absolvit probabil un colegiu, nu o facultate...apoi v-ati completat studiile ca sa vi se echivaleze de lunga durata...masterul este postuniversitar....si era si atunci
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
Potrivit Legii nr.288/2004 in vigoare la data terminarii studiilor, art.18 alin.2., diplomele absolventilor de învatamânt superior sunt recunoscute si ofera drepturi în conditiile stabilite de legislatia în vigoare la data obtinerii actului de finalizare a studiilor.
Imi pare rau ca trebuie sa repet ca In perioada 1986 - 1989 am fost student la Universitatea „Al.I.Cuza” Iasi, Facultatea de matematica, sectia matematica-fizica. De atunci, am inceput sa lucrez ca profesor de matematica. In perioada 2003-2006, am facut diferente. Intrebarea mea era daca dupa absolvirea in 2006 a Facultatii de Matematica, sectia Matematica, mi se echivaleaza studiile ca si cum as fi absolvit si master. Oricum, nultumesc pentru raspunsul dat!
Este foarte greu de stabilit care prevedere legala vi se aplica, deoarece la data terminarii diferentelor Legea nr.88/2004 era in vigoare ... in 2006 ati dat un alt examen de licenta ?
Da. In 2006 am absolvit cu examen de licenta, sef de promotie (daca are vreo importanta)!

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre studii superioare si ssd cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, As dori si eu parerea dumneavoastra cu privire la diferenta dintre studiile superioare si SSD (studii scurta durata). Se face cumva vreo referire ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata nebunica nebunica Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti ce inseamna \"studii superioare de lunga durata\" in vederea ocuparii unui post in institutie bugetara. 1. facultate de ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)