avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema revisal

Ne-am schimbat sediul social din Bucuresti in jud. Ilfov in mai 2010.Am fost nevoiti sa inregistram toate contractele individuale pe Ilfov,fiecare contract primind un numar nou de inregistrare cu data de 06.05.2010.Am inregistrat aceasta modificare in revisal-ul vechi fara nicio problema.

Cand am facut transferul in revisal-ul nou,la nr. contract m-i s-a parut normal sa trec numarul nou ,dat de itm Ilfov,iar la data incepere activitate 01.01.2004 de ex.
Nu am avut nicio problema in a salva datele astfel inregistrate.Abia astazi,cand am intrat sa mai fac o ultima verificare, am vazut ca la data contract s-a salvat data inceperii activitatii si nu data la care am inregistrat contractul pe Ilfov.
Ce pot sa fac?Nu am incercat inca sa corectez nimic pentru ca s-ar putea sa-mi ia la fel.Cred ca e o problema tehnica.
Pot sa fiu amendata pe motiv de introducere date eronate?Eu consider ca nu am nicio vina.
Va multumesc.

Eu cred ca programul nu accepta ca data inceperii activitatii sa fie anterioara datei inregistrarii contractului,de aceea cred ca este o eroare tehnica.
Dar ce pot sa fac?
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
mona85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 9 Februarie 2012
Buna ziua !
Nu este nicio eroare de program , e normal/logic/legal sa inregistrati CIM anterior inceperii activitatii . Cel mai probabil acest lucru s-a datorat faptului ca nu ati preluat baza de date din Revisal-ul vechi , ci ati completat direct in cel nou . In aceste conditii trebuia sa fi inregistrat ca data de incepere activitate data convenita in CIM in vigoare si nu data inceperii activitatii din CIm anterior ...faceti corectia cuvenita ... si totul va fi ok (fara amenda) .:)
O zi buna !
Da este normal sa inregistrez CIM anterior inceperii activitatii,asta stiu.
Eu am inregistrat asa:
nr. contract 101200 data contract 06.05.2010
incepere activitate:01.01.2004
iar la data contract mi-a luat 01.01.2004.De aceea nu m-i se pare corect.:(

Inregistrarile la care nu am nicio problema arata asa:
nr. contract:223 data contract 31.01.2012
data incepere activitate 01.02.2012

Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
mona85, utilizator
Este gresit ... data incheierii contractului trebuia trecuta cea din 2004 si nu cea din 2010
Inseamna ca e corect asa cum mi-a luat programul ?
Da, mi se pare corect asa cum a luat programul ... insa nu vad de ce a operat acesta automat si nu ati introdus dvs aceasta data ...

Alte discuții în legătură

Revisal help.. jax jax Sa zicem azi 05.05.2010 depun revisal...tot azi depun contract cu data incepere pe 06.05.2010...dar data itm e trecuta tot 05.05.2010 asa o trec cei cand ... (vezi toată discuția)
Contract de munca niko 94 niko 94 La contr de munca la data se trece 17/03/11 sau 16/03/11, adica vreau sa spun ca inchei un contr de munca cu un salariat pe care trebuie sa-l trimit la ITM cu ... (vezi toată discuția)
Revisal sanducatanas sanducatanas Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta ... (vezi toată discuția)