Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar
in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta fiind comisa cu 2 ani in urma dar mi s-a spus sa trec in revisal data corecta a inceperii lucrului deci sa apara in revisal si cele 2 luni care a lucrat fara CIM.Va rug sa ma ajutati unde trebuie sa intru in revisal.Multumesc mult.
Intrati la Modificare contract.
- Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte":
- Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare > >".
- Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii. (in speta, data de inceput a activitatii)
- Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.
Nu trebuie corectie , intrucat nu este o greseala de inregistrare.
Controlul ITM a descoperit ca raportul de munca a inceput cu mult timp inainte de declararea a acestuia , ceea ce inseamna o modificare a datei de incepere a activitatii.
Prelungire cim
Marinescu_And
Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)