avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar
in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta fiind comisa cu 2 ani in urma dar mi s-a spus sa trec in revisal data corecta a inceperii lucrului deci sa apara in revisal si cele 2 luni care a lucrat fara CIM.Va rug sa ma ajutati unde trebuie sa intru in revisal.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 24 Septembrie 2013
La Contracte/ Operatii contract / Modificare, modificati data inceperii activitatii.
@ sanducatanas

Intrati la Modificare contract.
- Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte":
- Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare > >".
- Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii. (in speta, data de inceput a activitatii)
- Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.
Corect cred ca ar fi sa folositi functia "corectie".
Nu trebuie corectie , intrucat nu este o greseala de inregistrare.

Controlul ITM a descoperit ca raportul de munca a inceput cu mult timp inainte de declararea a acestuia , ceea ce inseamna o modificare a datei de incepere a activitatii.
Dar nu pot intra la modificare.Am uitat sa specific faptul ca intre timp la respectivul salariat I-am CIM.

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb cum inregistrez in REVISAL un act additional de prelingire CIM al unui salariat: 16.08.2015-05.02.2016, concret, toate datele ... (vezi toată discuția)
Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)