avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar
in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta fiind comisa cu 2 ani in urma dar mi s-a spus sa trec in revisal data corecta a inceperii lucrului deci sa apara in revisal si cele 2 luni care a lucrat fara CIM.Va rug sa ma ajutati unde trebuie sa intru in revisal.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 24 Septembrie 2013
De ce nu puteti intra in modificare?
Ii anulati incetarea, ii modificati data inceperii activitatii in CIM, si il incetati din nou CIM.
Se face modificare nu corectie, intrucat este dispusa prin masurile PVC-ului.
@florin Cioaca
Initial si eu am gandit ca dvoastra, dar nu se poate face aceasta modificare, deoarece odata cim-ul incetat, chiar daca anuleaza incetarea, nu poate pune data inceperii contractului mai devreme decat data incheierii contractului (care nu se poate modifica), caci programul nu permite.
Treaba asta se poate face doar la cim-urile neincetate. Dar se pare ca cim-ul in cauza este incetat si de aceea nu este valabila nici prima solutie si nici cea prezentata de dvoastra.
Dpmdv, nu vad nicio rezolvare la ce au dispus inspectorii!
Solutia este buna.
Nu trebuie sa se modifice data incheierii c.i.m., care trebuie sa fie o data anterioara datei de incepere a c.i.m.,se modifica numai data inceperii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb cum inregistrez in REVISAL un act additional de prelingire CIM al unui salariat: 16.08.2015-05.02.2016, concret, toate datele ... (vezi toată discuția)
Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)