avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare in revisal

Buna ziua!
As dori sa intreb cum inregistrez in REVISAL un act additional de prelingire CIM al unui salariat: 16.08.2015-05.02.2016, concret, toate datele :data incetare activitate cim data de la care se aplica, etc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 5 August 2015
Pasii sunt urmatori :
Modificarea in REVISAL se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".

Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si apasati butonul "Continuare".

Se modifica datele dorite , astfel :
data sfarsit contract : in loc de 16.08.2015 se va inscrie data de 05.02.2016
data de la care isi produce efectele : 16.08.2015

Se salveaza datele si apoi se genereaza fisierul care se va transmite/depune la ITM.

Care este data cand expira c.i.m.?
data cand expira cim este 15.08.2015. La data sfarsit contract in revisal am trecut 16.08.2015. este correct? ultima zi cand este salariat este 15.08.2015
Corect este data de 15.08.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfs si revisalul 22.08.2009 22.08.2009 As dori sa stiu daca concedile fara salar se opereaza in revisal si unde (vezi toată discuția)
Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)