Buna dimineata,
Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173
Stiu ce inseamna art.173 ,a fost o interpretare gresita a contractului dintre cele doua firme si acum se cauta solutii ,daca sunt
#-o
Operatia de corectie incetare contract se poate face apeland butonul "Corectie" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Incetare":
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi corectata incetarea si se apasa butonul "Continuare".
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
Se salveaza datele corectate si apoi se genereaza fisierul care se va depune/transmite la ITM.
Buna ziua,
Am o intreabare la dvs. referitoare la revisal. S-a transmis un revisal gresit si anume: a inregistrat demisia angajatului pe langa modificarea facuta. Trebuie repus pe pozitia de "Activ" angajat asa cum spune in revisal. Cum se procedeaza? Se face tot o corectie?
Revenire din cic
gabitza79
buna ziua!
Am o salariata care se intoarce din CIC cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In revisal am trecut suspendarea pana cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)