avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire din cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire din cic

buna ziua!
Am o salariata care se intoarce din CIC cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In revisal am trecut suspendarea pana cand copilul implineste 2 ani.Trebuie sa corectez in revisal data pana la care este suspendat contractul sau ii fac direct incetarea suspendarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 9 Decembrie 2014
@ gabitza79


In revisal veti opera direct incetarea suspendarii . Astfel:
- Operatia de incetare se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare".
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata suspendarea si se apasa butonul "Continuare". In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Data incetare suspendare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care inceteaza suspendarea (data cand copilul implineste varsta de 1 an si 11 luni).
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare"
- Se salveaza datele si apoi se genereaza fisierul care se va depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm dupa incetare suspendare cateldestept cateldestept Exista un contract de munca suspendat pentru 30 zile, in urma unei cereri de CFS.Dupa cele 30 zile se \\"reactiveaza\\" intr-un fel in Revisal, cum se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal prelungire detasare. GrosuMaria GrosuMaria Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cu cfp grigoree grigoree Buna seara, Am suspendat un CIM cu decizie de suspendare pe o perioada de 16 zile lucratoare conf. art. 54 in baza cererii facuta de salariat, am operat in ... (vezi toată discuția)