avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM dupa incetare suspendare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM dupa incetare suspendare

Exista un contract de munca suspendat pentru 30 zile, in urma unei cereri de CFS.Dupa cele 30 zile se "reactiveaza" intr-un fel in Revisal, cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 25 Ianuarie 2014
Daca s-a emois decizie de suspendare a c.i.m., atunci se av emite decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii.

Operatia de incetare se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare":

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata suspendarea si se apasa butonul "Continuare"

In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Data incetare suspendare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care inceteaza suspendarea

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
.

Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza".
Se gereaza fisierul care se va depune/transmite la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim cu cfp grigoree grigoree Buna seara, Am suspendat un CIM cu decizie de suspendare pe o perioada de 16 zile lucratoare conf. art. 54 in baza cererii facuta de salariat, am operat in ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic gabitza79 gabitza79 buna ziua! Am o salariata care se intoarce din CIC cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In revisal am trecut suspendarea pana cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutor revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am suspendat un contract de munca din data de 01.06.2011-31.08.2011 in revisal acum,caci nu am stiut ca se suspenda....,intrebarea mea este care sunt ... (vezi toată discuția)