Arion Ramona a scris:
Buna ziua,am suspendat un contract de munca din data de 01.06.2011-31.08.2011 in revisal acum,caci nu am stiut ca se suspenda....,intrebarea mea este care sunt pasii urmatori caci vreau sa dau respectiva pers afara deoarece nu a mai venit deloc la lucru...
1. trimit revisalul nou cu suspendarea pt cfp...art 54
2. ii reactivez contractul in noul revisal (cum ii reactivez contractul)?si trimit din nou???
3. ii incetez cim cu art.61 si iarasi il trimit???Va rog ajutati-ma
1. trimiteti revisalul cu suspendarea c.i.m. in baza art.54 C.mun.
2. reactivati c.i.m.
Operatia de incetare se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare".
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata suspendarea si se apasa butonul "Continuare > >".
In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Data incetare suspendare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care inceteaza suspendarea
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.
3. efectuati procedura cercetarii disciplinare, apoi se emite decizia de concediere care se inregistreaza in REVISAL la data incetarii c.i.m.