Buna seara,
Am suspendat un CIM cu decizie de suspendare pe o perioada de 16 zile lucratoare conf. art. 54 in baza cererii facuta de salariat, am operat in REVISAL in termenul legal de 20 de zile, cum procedez pentru incetarea suspendarii? Ce transmit in Revisal? In ce termen? Se mai intocmeste alt document?
1. Din manualul de utilizare a REVISAL-ului :
Operatia de incetare se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare":
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata suspendarea si se apasa butonul "Continuare > >".
In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Data incetare suspendare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care inceteaza suspendarea
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.
2. Nu exista termen pentru transmiterea incetarii , insa eu cred ca este aplicabil termenul prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011
3. Daca s-a facut decizie de supendare, atunci va trebui emisa o decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii.
Revenire din cic
gabitza79
buna ziua!
Am o salariata care se intoarce din CIC cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In revisal am trecut suspendarea pana cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)