avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM cu CFP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM cu CFP

Buna seara,
Am suspendat un CIM cu decizie de suspendare pe o perioada de 16 zile lucratoare conf. art. 54 in baza cererii facuta de salariat, am operat in REVISAL in termenul legal de 20 de zile, cum procedez pentru incetarea suspendarii? Ce transmit in Revisal? In ce termen? Se mai intocmeste alt document?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 16 Noiembrie 2011
1. Din manualul de utilizare a REVISAL-ului :
Operatia de incetare se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare":

Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata suspendarea si se apasa butonul "Continuare > >".

In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Data incetare suspendare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data la care inceteaza suspendarea

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.

Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.

2. Nu exista termen pentru transmiterea incetarii , insa eu cred ca este aplicabil termenul prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011

3. Daca s-a facut decizie de supendare, atunci va trebui emisa o decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm dupa incetare suspendare cateldestept cateldestept Exista un contract de munca suspendat pentru 30 zile, in urma unei cereri de CFS.Dupa cele 30 zile se \\"reactiveaza\\" intr-un fel in Revisal, cum se ... (vezi toată discuția)
Completare revisal cristida cristida cum se inregistreaza in noul revisal persoanele aflate in CIC (concediu ingrijire copil) (vezi toată discuția)
Revenire din cic gabitza79 gabitza79 buna ziua! Am o salariata care se intoarce din CIC cand copilul implineste 1 an si 11 luni.In revisal am trecut suspendarea pana cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)