Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg in contracte exista ca salariat, in istoric contracte il gasesc cu mentiunea "Suspendat-detasat", dar nu pot modifica nimic. Daca merg pe Suspendare si pe Detasare nu-l mai gasesc. Nu stiu unde sa ma adresez pentru a-i prelungi detasarea.
Va multumesc anticipat.
Parerea mea este ca se va opera incetarea primei detasari si apoi se completeaza noua detasarea, intrucat programul nu are si optiunea de modificare a detasarii.
Te rog sa-mi spui cum fac acasta incetare. Spune-mi te rog pasii detaliat. Parerea mea este ca acest program este facut special pentru amenzi. Iti multumesc.
1. Incetarea primei detasari:
Operatia de incetare a detasarii unui contract se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Detasare".
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata detasarea si se apasa butonul "Continuare".
In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Data incetare detasare: se secteaza din controlul data calendaristica, data de la care se doreste incetarea detasarii
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
Se salveaza datete.
2. Inregistrarea celei de-a doua detasari
Operatia de detasare se poate face apeland butonul "Detasare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Detasare".
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi detasat si se apasa butonul "Continuare".
In ecran se completaza urmatoarele informatii:
- Denumire angajator destinatie: se completeaza denumirea angajatorului unde va fi detasat contractul
- CUI/CIF/CNP angajator destinatie: se completeaza CUI/CIF/CNP al angajatorulu unde va fi detasat contractul
- Tara angajator destinatie: se selecteaza tara angajatorului unde va fi detasat contractul din lista de valori predefinite
- Data inceput detasare: se selecteaza din controlul de data calendaristica data de inceput a detasarii
- Data sfarsit detasare: se selecteaza din controlul de data calendaristica data de sfarsit a detasarii
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare". Se salveaza datele.
3. Se genereaza fisierul apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".
Revisal
tatianamicu
am un salariat care a fost detasat pe perioada 01.06.2012-31.10.2012, iar cu data de 01.11.2012 si-a depus demisia. Cum trebuie sa procedez la revisal. Mai ... (vezi toată discuția)
Detasare
nicoleta_blu
Va rog sa-mi explicati ce trebuie sa fac pentru a detasa un angajat de pe o firma pe alta, pe aceeasi functie (cand si cum fac detasarea in revisal).
Va ... (vezi toată discuția)