avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

am un salariat care a fost detasat pe perioada 01.06.2012-31.10.2012, iar cu data de 01.11.2012 si-a depus demisia. Cum trebuie sa procedez la revisal. Mai trebuie sa fac decizie de incetare detasare daca este o decizie pe aceasta perioad?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 31 Octombrie 2012
Trebuie facuta o decizie de incetare a detasarii ....

In REVISAL procedati astfel:
- Operatia de incetare a detasarii unui contract se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Detasare".
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetata detasarea si se apasa butonul "Continuare
- In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Data incetare detasare: se secteaza din controlul data calendaristica, data de la care se doreste incetarea detasarii
Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
- Se salveaza informatiilor introduse prin apasarea butonului "Salveaza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal prelungire detasare. GrosuMaria GrosuMaria Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)
Subiect: detasarea de la un angajator la altul appstejarul appstejarul in prezent sunt detasat la un angajator( A). Trebuie sa incetez detasarea de la el (A)si sa ma detasez la un alt angajator(B). 1. Am inteles ca in revisal nu ... (vezi toată discuția)
Detasare nicoleta_blu nicoleta_blu Va rog sa-mi explicati ce trebuie sa fac pentru a detasa un angajat de pe o firma pe alta, pe aceeasi functie (cand si cum fac detasarea in revisal). Va ... (vezi toată discuția)