am comis un furt acum 2 ani si doar acuma mi s-a trimis in instanta dosarul. tin sa mentionez ca furtul a fost facut de 4 persoane si prejudiciul era de 1000 ron.
nici o persoana nu are cazier.
ce pedeapsa ne poate astepta ?
multumesc anticipat.
Lipsa cayierului presupune lipsa antecedentelor penale iar aceasta se considera circumstanta atenuanta.Aceasta , si daca instanta va retine si alte circumstante atenuante, poate conduce la aplicarea unei pedepse inspre minimul special .Insa depinde, in cazul fiecarui participant ar putea fi retinute si agravante , iar pedeapsa sa difere.Pedeapsa prevazuta de lege ar fi inchisoarea de la 3 la 15 ani.
Incercati sa reparati prejudiciul cat mai curand .
Da , insa daca ati primi doar atat pedeapsa ar putea fi si suspendata conditionat, ceea ce inseamna ca nu veti fi trimis in detentie.
In concret insa nu putem sti cat veti primi cu adevarat.Aici putem doar sa emitem ipoteze.
am inteles . deci in mare e de bai .
inca ceva , celelalte 3 persoane nu o sa se prezinte la tribunal pentru ca nu sunt in tara si nici nu vor sa vina , este de bine pentru mine ca o sa ma prezint doar eu ?
este de bn sa va prezentat iar daca recunoasteti si regretati, colaborati limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3 minimul ar fi 1 an, platiti prejudiciul si, incercati sa depunezi niste caracterizari la dosar, si luati-va un avocat ca sa aveti sanse mari la suspendare.
Furt din locuinte
prof81
Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)
Talharie,sfat
adybmw
prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)