avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit inregistrarea fondurilor nerambursabile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

inregistrarea fondurilor nerambursabile

buna ziua. cand si cum trebuie trecute ca si venituri in contabilitate fondurile nerambursabile primite de la AIPP? (prin programul de stimulare a business-ului la tineri de pana in 35 ani). unde as putea citi mai mult despre acest lucru? multumesc

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru studenti cristinaRO cristinaRO Buna ziua! Am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si as vrea sa imi deschid o cofetarie. As putea obtine fonduri nerambursabile? Mai exista beneficii ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma tanar pana in 35 ani cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca mai este de actualitate oferta pentru tinerii care au pana in 35 ani si vor sa deschida o afacere,mai ... (vezi toată discuția)