avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru studenti
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru studenti

Buna ziua!

Am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si as vrea sa imi deschid o cofetarie.
As putea obtine fonduri nerambursabile? Mai exista beneficii pentru tinerii care isi deschid o firma noua (scutirea platii taxelor de infiintare, scutirea platii CASS-ului, etc)?
De asemenea, as putea sa ma asociez cu o persoana care are peste 35 de ani?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:39, 5 Decembrie 2013
Daca doriti sa accesati programul pentru tineri, in 2014, asociatul dvs trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si dvs, adica sa aiba sub 35 de ani.
Studiati programul
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru studenti! c_f11 c_f11 Buna seara, am 20 de ani si sunt student al Academiei de Studii Economice Bucuresti, doresc sa imi deschid o cofetarie in Bucuresti. In acest moment am doar ... (vezi toată discuția)
Infiintare afterschool pe srl-d cristinaRO cristinaRO Buna ziua! Sunt studenta in anul 3 si am 22 de ani. As dori sa imi infiintez un afterschool, dar nu reusesc sa gasesc destule informatii. Care este legea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologic eeleena eeleena buna ziua,sunt medic dentist as vrea sa accesez fonduri europene pt infiintarea unui cab.stomatologic,am functionat ca si cmi,as vrea sa-mi deschid societate ... (vezi toată discuția)