avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare afterschool pe SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare afterschool pe SRL-D

Buna ziua!

Sunt studenta in anul 3 si am 22 de ani. As dori sa imi infiintez un afterschool, dar nu reusesc sa gasesc destule informatii. Care este legea care reglementeaza infiintarea? Unde gasesc o lista cu toate documentele si avizele de care am nevoie?
Pot sa imi deschid un srl-d pe care sa functioneza afterschoolul? Mentionez ca vreau sa ma asociez cu inca o persoana care are sub 35 de ani. Se mai pot accesa si fonduri pentru finantare?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru studenti cristinaRO cristinaRO Buna ziua! Am 22 de ani, sunt studenta in anul 3, si as vrea sa imi deschid o cofetarie. As putea obtine fonduri nerambursabile? Mai exista beneficii ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri europene pentru infiintarea unu laborator de tehnica dentara. aureliancafadaru aureliancafadaru Buna seara! As dori sa accesez fonduri europene pentru a putea infiinta un laborator de tehnica dentara! Care ar fi pasii si cum ar trebui sa procedez? Va ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d bogdandinu04 bogdandinu04 Buna ziua! Am 23 de ani si detin o Intreprindere Individuala, dar acum vreau sa imi deschid un SRL cu domeniu de activitate IT. Intrebarile mele sunt: ... (vezi toată discuția)