Am 23 de ani si detin o Intreprindere Individuala, dar acum vreau sa imi deschid un SRL cu domeniu de activitate IT. Intrebarile mele sunt:
Daca imi deshid un SRL-D, sunt obligat sa accesez fondurile de la guvern?
Ce taxe platesc pentru infiintare? (pe internet gasesc mai multe pareri si sunt dezorientat)
Ce impozite platesc?
Nu este in regula sa infiintati un SRL-D, unde veti avea calitatea de asociat si administrator in cazul in care nu intentionati sa obtineti finantarea respectiva... tocmai de asta s-a implementat aceasta regula potrivit careia la infiintarea unui SRL-D nu se achita taxele de inmatriculare, intrucat la un moment dat organele de stat constatand intentia dvs. o sa va schimbe din oficiu forma de juridica si veti fi obligat sa achitati toate taxele de infiintare aferente si alte amenzi. Si da, daca tineti neparat, puteti infiinta un SRL-D, in cazul in care aveti o I.I., conditia actuala este sa nu fi avut calitatea de asociat/actionar intr-o societate comerciala.
Srl-d vs srl
anquette
Buna ziua
sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)