avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IMM si antreprenoriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IMM si antreprenoriat

Va salut! Am 34 de ani sunt cadru didactic, cochetez de mult timp cu ideea deschiderii unui after-school in orasul meu, din investigatiile mele am inteles ca trebuie sa am o microintreprindere cu istoric de minim 1an+profit pentru a incerca macar sa accesez fonduri europene.
Intrebarea mea este: chiar nu exista o cale de mijloc? cum poate un cadru didactic cu un salariu umil sa aiba cel putin un an o microintreprindere cu taxe, angajati si profit???
Din start deja mi se pare ceva imposibil si nici nu stiu de unde sa incep..:(
Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 13:03, 22 Iunie 2016
Buna ziua,

Puteti apela la infiintarea unui SRL-D (debutant). Aceasta forma de intreprindere este acceptata in cazul in care nu ati mai fost asociat in alta societate in trecut. Taxele de infiintare sunt 0 la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong pentru a accesa fonduri nerambursabile petre1981 petre1981 Doresc informatii si eventual consultanta pentru infiintarea unui ONG si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru a infiinta un after school sau ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)