Am o discutie inaintea A.G. Un administrator care este proprietar in bloc , este membru al asociatiei, poate fi ales in comitetul executiv ca membru in calitate de proprietar (comitetul are 5 membri) ?. De ce nu , ce lege interzice si ce art. ? Se stie ca cea ce nu este interzis , poate fi aplicat. Nu doresc explicatii morale sau de alta natura . va multumesc .
Sigur nu e gluma ? Nici macar nu aveti nevoie de vreo lege, asta nu inseamna ca daca nu e specificat in mod expres in L 230 , e legal.
Si eu ma gandeam ca pot fi si admin si cenzor .... dar parca nu merge.
Constientizati aspectul ca administratorul de imobil este angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta a executa deciziile AG,ale presedintelui si comitetului executiv
Comitetul executiv reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari in temeiul art 30 din L nr 230/2007 duce la indeplinirea hotararile AG,emite daca este cazul decizii scrise privind reguli pentru ducerea la indeplinirea a AG si pentru respectarea prevederilor legale.
In raport de aceste competente ,este evident ca exista stare de incompatibilitate ca o singura persoana sa detina concomitent atat responsabilitatea de decizie cat si de executie
Eu am solicitat numai art de lege , pareri si mistouri sunt pline forumurile, rolul acestui forum nu este acesta . Am intrebat si la primarie si nu au reusit sa raspunda. Dacat un moderator ca arockz .... mai bine ...s-ar lasa de aceasta calitate sau ar fi eliminat . Eu nu am spus ca discutia sa purtat ca ar dori sa fi pres.-cenzor -adm ci pur teoretica nu morala.
Membrii ce
zice
2 intrebari:
- membrii comitetului executiv trebuie sa fie proprietari, sau se accepta chiriasi sau persoane \"imputernicite\" de catre un proprietar?
- ... (vezi toată discuția)