avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare manager sau director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare manager sau director

BUNA SEARA,POT SA MA ANGAJEZ MANAGER SAU DIRECTOR ,LA FIRMA LA CERE FRATELE MEU ESTE ASOCIAT UNIC SI ADMINISTRATOR ,DAR EU MA OCUP DE CONDUCERE DIN 2008 ,CHIAR DACA NU AM STUDII SUPERIOARE SI SUNT SI CADRU MILITAR?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:31, 10 Februarie 2012
din pacate nu puteti, pentru ca nu aveti studiile necesare pentru functie
MULTUMESC,DAR CA CE MA POT ANGAJA,M-AR AJUTA UN CURS DE MANAGER DE PROIECT?
Da, va puteti angaja intr-una din cele doua functii cu conditia ca intre statutul dvs de cadru militar si salariat in sectorul privat sa nu existe o stare de incompatibilitate.
MULTUMESC PT RASPUNS DAR EU AM DOAR STUDII MEDII
Daca sunteti cadru militar activ, atunci va este interzis prin Legea sa va angajati in cadrul unei societaArt. 30

art.30 alin.2 din Legea nr.80/1995 : Cadrelor militare în activitate le este interzis:
a) să îndeplinească alte funcţii decât cele în care sunt încadrate, cu excepţia cumulului prevăzut de lege, în condiţiile stabilite prin ordin al ministrului apărării naţionale;

b) să fie asociat unic ori să participe direct la administrarea sau conducerea unor organizaţii ori societăţi comerciale, cu excepţia celor numite în consiliile de administraţie ale regiilor autonome şi societăţilor comerciale din subordinea Ministerului Apărării Naţionale, din cadrul industriei de apărare sau în legătură cu aceasta.ti comerciale ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator, incompatibilitatea cu statutul de cadru militar? buna ... Pavel1987 Pavel1987 Mediator, incompatibilitatea cu statutul de cadru militar? Buna ziua, avand in vedere prevederile art. 30 din Legea nr, 80/1995, respectiv: Cadrelor ... (vezi toată discuția)
Pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala? bassmafya17 bassmafya17 Daca sunt cadru militar activ,pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala,SC.,SRL,SRL-D etc.,dar fara sa imi afecteze locul de munca? (vezi toată discuția)
Angajare part time Lavinia15 Lavinia15 Buna ziua, Am o intrebare dac cineva lucreaza in Mapn poate sa se mai angajezi si in alt loc de munca Part time? Multumesc si astept raspuns (vezi toată discuția)