intr-o noapte fiul meu ma trezeste speriat ,deorece a vazut uitandu-se pe geam 5 indivizi care ne atacau masina cu lopeti .Am stat catava sec. sa vad ce se intampla, vazand ca loveau masina am deschis geamul tipand la ei sa-i fac sa se opreasca.
Auzindu-ma am venit in dreptul geamurilor si au inceput sa arunce cu bulgari adresandu-ne cuvinte obscene..Situati devenea critica si am luat telefonul si am sunat la 112 de mai multe ori.Politia a venit foarte repede si spre surprinderea mea au inceput sa-l inpinga pe unul din cei 2 politisti .I-au luat la masina intr-un
sfarsit, pentru ai identifica.Au urcat apoi sa ne ia o declaratie.A doua zi am luat toata zapada care ei o aruncase pe masina deoarece ea fusese deszapezita de sotul meu cu o zi in urma si nu am gasit pagube deoarece i-am vazut la timp.
Cercetare penala
cziegler
Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)
Prelevare adn
lumarin70
Buna seara
As dori sa imi raspindeti la o intrebare ... cum este posibil sa existe caz fara ca ADN-ul persoanei acuzate sa fie la locul faptei .
Nu locuiesc ... (vezi toată discuția)