avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

buna ziua am o problema cu banca care a facut un credit fals pe numele meu si am trimes dosarul pentru verificari pla politia capitalei dar nu stiu ce de intampla ca dureaza fff mult am un an de cand astept sa trimeata dosarul in instanta mai ales ca buletinul meu a fost falsificat si este alta poza in eu.ce pos sa fac sa termin mai repede.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 18:23, 15 Februarie 2012
Nu am vazut pana in prezent niciun buletin fals care sa nu poata fi identificat la prima vedere. Probabil ca, din pacate, angajatii bancii respective nu au facut niciun curs de combaterea fraudei cum ar fi normal. Sunt elemente de identificare atat de clare incat se vad cu ochiul liber. Daca pot ajuta pe cineva cu aceste informatii, raspund pe privat cu cel mai mare drag, ca sa evitam astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte- va rog ajutati-ma cu un sfat elena1981 elena1981 In 2002 am pierdut buletinul,cineva la gasit la falsificat schimbadu-i poza,a mai facut o carte de munca falsa pe numele meu si a luat produse de la FLANCO in ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Cerere de credit transformata in " tentativa de inselaciune si uz de fals " iamlion13 iamlion13 Buna ziua. In 2016 am gasit un anunt pe internet referitor la o companie care oferea imprumuturi rapide doar cu buletinul. Am sunat la numarul lor si am luat ... (vezi toată discuția)