In Regulamentul forumului, pe care se presupune ca l-ati si citit in momentul in care v-ati inscris din moment ce l-ati acceptat, scrie la Principii generale:
De asemenea, esti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatnet.ro, transmiti Avocatnet.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatnet.ro si produselor Avocatnet.ro, pe toata durata de existenta a Avocatnet.ro ori a produselor si serviciilor rezultate din transformarea Avocatnet.ro.
Ce ar deveni forumul daca cei care pun intrebari le-ar sterge dupa ce primesc raspunsurile?
Aveti dreptate, dar, ce ar deveni forumul daca raspunsurile primite sunt sterse de cei care au dreptul in calitate de moderator, iar, intrebarea mea nu va mai avea obiect sau substanta pentru alti moderatori care nu s-au exprimat ?
Nu doar moderatorii raspund la intrebari, in mod sigur ati observat asta.
In privinta mesajelor de raspuns sterse, ele nu lasa intrebarea fara substanta sau obiect.
Mie invers mi se pare de neacceptat: adica intrebarea sa poata fi stearsa iar raspunsurile sa ramana fara obiect.
Daca nu am inteles ce vreti sa spuneti, reformulati va rog. Multumesc :)