avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... pot posta în alte site-uri întrebările și/sau ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro ?

1. În calitate de utilizator/consultant, pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro, mentionând întreaga discuție și adăugând și sursa - avocatnet.ro - pe care am avut discuția ?

2. Am nevoie de acordul scris al administratorului avocatnet.ro ?
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 06:37, 31 Iulie 2017
www.avocatnet.ro/content/tag...
"...esti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatnet.ro, transmiti Avocatnet.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatnet.ro si produselor Avocatnet.ro, pe toata durata de existenta a Avocatnet.ro ori a produselor si serviciilor rezultate din transformarea Avocatnet.ro."
Utilizarea cinstita (scurte citate dintr-un topic) este permisa. Nu este permisa preluarea a sute sau mii de mesaje.
~ Conținut șters la cerere ~
De ce nu ? Dați-mi un text de lege, vă rog !
Aștept cuvântul Administratorului www.avocatnet.ro !

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru acest forum PartidulRomaniaOnline PartidulRomaniaOnline buna, am un site pe care se dezbat diferite subiecte care devin propuneri iar mai apoi legi, dupa care sunt supuse la vot. Mai exact este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Cum sterg intrebarile vechi ContSters236592 ContSters236592 cum pot sterge intrebarile vechi , care nu vreau sa mai apara pe forum? (vezi toată discuția)
De ce nu ne putem sterge orice discutie inceputa? Iulian81 Iulian81 Aveam un topic inceput pe acest forum si vroiam sa-l sterg... dar nu se poate... am apelat si la administratori, dar nici ei nu vor sa-l sterga... deci nu ... (vezi toată discuția)