avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi de autor pentru acest forum
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi de autor pentru acest forum

buna,

am un site pe care se dezbat diferite subiecte care devin propuneri iar mai apoi legi, dupa care sunt supuse la vot. Mai exact este vorba despre un partid online cu democratie directa.
Cand am gasit acest subforum m-am gandit ca este o mina de aur :). Problema ar fi drepturile de autor pentru ideile expuse. Ar fi vreo problema daca m-as inspira din acest forum? Eventual sa fac referire cu link sau la nume de utilizator?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:36, 9 Noiembrie 2011
Eu cred ca nu ar fi o problema citarea sau trimiterea la un nume de utilizator sau consultant ....
Proprietar al tuturor posturilor din acest forum este Avocatnet. Drepturile de autor sunt recunoscute ca fiind ale celor care posteaza pe acest forum, în limitele si în conditiile legii. Fiecare utilizator este responsabil de continutul mesajelor sale, conducerea acestui forum nefiind responsabila pentru opiniile sau informatiile exprimate de utilizatori.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag... >
De asemenea, esti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatnet.ro, transmiti Avocatnet.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatnet.ro si produselor Avocatnet.ro, pe toata durata de existenta a Avocatnet.ro ori a produselor si serviciilor rezultate din transformarea Avocatnet.ro.

www.avocatnet.ro/content/tag...
eu cred ca ar trebui totusi sa discutati cu administratorii acestui site..asa ar fi corect
Buna seara,

Eu cred ca ar trebui sa vorbiti cu fiecare om in parte, in masura in care ii preluati spusele in siteul dumneavoastre. Noi ne asiguram, prin fraza citata de freeelis, ca avem dreptul de a pastra continutul pe Avocatnet.ro, odata ce un cititor scrie aici. Continutul in sine, insa, ii ramane ca drept de autor cititorului in cauza, asa ca daca dumneavoastra ati dori sa preluati textul cuiva ar trebui sa aveti acordul acelei persoane. Pot exista situatii in care unii oameni sa nu doreasca sa li se preia textele, ori situatii in care alte persoane care nu agreeaza ideea partidului dvs sa nu vrea sa aiba de a face cu siteul dvs.

Asa ca sfatul meu e sa cereti acordul oamenilor, inainte de a prelua texte.

Numai bine.

Alte discuții în legătură

Pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro ? viktorV viktorV 1. În calitate de utilizator/consultant, pot posta în alte site-uri întrebările și/sau răspunsurile la care am participat pe avocatnet.ro, mentionând ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)